woensdag 10 februari 2010

Communicatiemiddel: Printmedia

Posters en flyers, media die nog vaak de plank misslaan qua efficiëntie en doeltreffendheid maar ook Lowlands kent ze. We hebben het hier tijdens de projectbegeleiding natuurlijk al een beetje over gehad maar ik zal voor zover mogelijk er nog iets dieper op in gaan.

Zelf heb ik nog nooit posters of flyers gezien van Lowlands. Ik ben zelf dan ook wel van mening dat Lowlands het moet hebben van hun 'oeroude’ reputatie en mond-op-mond reclame. Er zijn echter wel wat printmedia rondom Lowlands.
Je hebt de typografische posters waar de line-up op gepresenteerd word. Die posters stralen al een en al Lowlands uit.

Flyers van Lowlands bestaan ook. Zo hebben we een flyer waar alleen de titel van het festival, het logo en de datum word aangegeven(links-onder) maar ook een flyer in dezelfde stijl als de poster met de line-up(rechtsboven). De allereerste promotie poster (links-boven) is al echt een voorbeeld van de sfeer die Lowlands met zich meebrengt.|

Op het festival zelf is er ook sprake van flyers en posters (rechts-onder). Dit is dan vooral om bands en albums te promoten van artiesten. Verder heeft Lowlands een eigen stijl wat je terugziet op het festival terrein in de bewegwijzering etc.

Door: Joey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten