woensdag 17 maart 2010

Lake Lowlands ideeën

Een koepel naast het waren waar het product word in gehangen (het product dat zoveel water kost) Het zijn paar schetjes om het te visualiseren. Boven uit de koepel stroomt water omlaag dus als je in de koepel staat lijkt het alsof de product onder regenen. Dit laat meteen zien dat er veel water nodig is voor z'n product.


Bovenaanzicht meer met koepel:
En Face:

En Profiel:



Het water heeft het formaat hoe het bij lowlands 2009 was. Vanuit hier zijn we gaan kijken om wat ideeën te vormen daarvoor.
We zijn eerst nog gaan kijken naar een reeks van water feiten, zie het stuk van Joey. Aan de hand van de feiten zijn we schetsen gaan maken.

Ik had zelf in gedachte een soort van waterdruppel als gebouw. In dit gebouw heb je verschillende feitjes hangen en zou je misschien ook spullen kunnen kopen en iets van een goed doel steunen.

Het is niet alleen dat gebouw (object) wat het moet worden, maar het water moet er ook bij betrokken worden. Dit kan doormiddel van een tunnel, glasplaat waar je feitjes nog extra op zet en objecten die uit het water steken etc.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten